Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä!

Mikäli sinulla ilmenee mitään kysyttävää tuotteisiimme liittyen, ota meihin yhteyttä!

Avanto Lifestyle

Jälleenmyynti Suomessa ja Skandinaviassa

Avanto Lifestylen juuret ovat Suomessa

Siellä missä talvisin on sysipimeää

Avanto Lifestylen core-tiimi: Jani, Kristiina ja Kari

Oli vuosi 2018, kun päätimme vetää talven yli hyvällä energialla. Aiemmin joka talvi kaamosväsymys oli vienyt voiton ja kaikki ulkoilu ja liikkuminen jäivät minimiin. Pimeällä ei vaan enää jaksanut liikahtaa kotoa mihinkään. Tästä taas alkoi helposti negatiivinen kierre, josta oli aina vaan vaikeampi ponnistaa ulos. Jotain oli keksittävä, kuinka selvitä pimeän jakson yli ilman, että koko ajan väsyttää.

Meille selkeästi suurin ongelma oli pimeys. Välillä oli lumettomia talvia, ja aina oli säkkipimeää. Ainakin siltä se tuntui. Ulos ei kovinkaan paljon houkutellut lähteä, kun mitään ei nähnyt, varsinkaan jos yhtään poikkesi valaistuilta kaduilta.

Otsalamppuja oli kokeiltu, mutta ne puristivat ja olivat epämukavia.

Niin meidän tuoteideamme sai alkunsa. Halusimme ensin testata ideoitamme isolla markkinalla, joten laitoimme ne myyntiin USA:n Amazonissa. Siellä voi nopeasti nähdä, onko tuotteilla kysyntää vai ei.

Ja kyllä nimittäin oli! Vuonna 2020 olimme myyneet 56 000 tuotetta, ja kysyntä sen kun kasvoi. Vuonna 2021 laajensimme Kanadaan ja Eurooppaan.

Kun tuotteemme olivat todistetusti osoittautuneet asiakkaillemme hyödyllisiksi, halusimme tuoda ne myös suomalaisten ulottuville. Niin sai tämä verkkokauppa alkunsa.

Me haluamme inspiroida sinua pysymään energisenä läpi talven säännöllisesti ulkoilemalla luonnossa, pimeydestä huolimatta!